Meditationsvandring på egen hand

Vad känns viktigt i ditt andliga liv? Bland annat det kan du reflektera över under meditationsvandringen vid Hagalunds kyrka.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Max 8 deltagare i verksamheter och gudstjänster.
  • För att vara säker på att få en plats krävs anmälan till gudstjänster och övrig verksamhet, se mer information i kalendern eller ring 08-546 646 00.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.

Välkommen innanför grindarna vid Hagalunds kyrka. Här har vi gjort en meditationsvandring. Du möter några olika stationer med bilder från onsdagsträffens deltagare tillsammans med bibelord eller någon psalmvers. Unna dig en meditativ stund och egentid under vardagen.

Du kan  starta  vid kyrkporten och gå genom pelargången och sen bakom kyrkan eller vice versa. Ta till dig det du tycker om och låt resten vara. Håll avstånd till eventuella medvandrare, så alla kan vandra tryggt.​ Du kan själv välja den tid som passar för dig att vandra.