Pilgrimspromenad & soppa i Bergshamra

Unna dig friskvård för kroppen och själen. Välkommen till pilgrimspromenad med start vid Bergshamra kyrka. Tisdagar 11.00.

En pilgrimsvandring kan se ut på många olika sätt. Den kan föra dig långt bort, eller ske i bekanta kvarter nära där du bor. Det sägs att det viktiga är vad som händer inuti en när man vandrar. På vår pilgrimspromenad i Bergshamra behöver du varken bära tunga packningar eller ta in på härbärge, men kan ändå finna närvaro och känslan av att vara ”här och nu” under den ca en timme långa vandringen. Vi samlas inför utanför Bergshamra kyrka kl.11.00 och avslutar med servering av soppa utomhus vid ungefär 12.00.

Tid: Tisdag 9 februari, 9 mars, 6 april, 4 maj och 1 juni
Kostnad för soppa: 20 kr
Pilgrimspromenaden och soppserveringen ställs in vid regn.

Vid frågor kontakta Lena Ekesryd Sjödin på lena.ekesryd-sjodin@svenskakyrkan.se.