Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Öppen kyrka i Bergshamra

Onsdagar udda veckor är kyrkan öppen kl 13-15 för den som vill slinka in. Välkommen nästa gång - 9 oktober.

onsdagar udda veckor mellan kl 13 och 15 är kyrkan och församlingssalen öppen för ljuständning, fika och samvaro. Kom och umgås, tänd ett ljus, fika eller varför inte ta med stickningen.

Tyvärr fanns inte Öppen kyrka med i vårt kalendarium vecka 39, vi på kommunikation beklagar särskilt det till dem av er som önskat gå, men som inte visste om att det var. Nästa tillfälle är 9 oktober. Varmt välkommen då!

En gång i månaden börjar dagen med konsert i kyrksalen kl 13.
Här kan du läsa om höstens datum för musik-mitt-på-dagen-onsdagarna.

Välkommen!