Foto: Kelly Sikkema on Unsplash

Om du känner oro eller behöver prata

Ensamhet, sorger och oro kan vara tunga att bära själv. Det kan vara coronaviruset eller andra saker som händer i livet. Oavsett vad du bär på, när du har behov av att prata med någon är du varmt välkommen att höra av dig så ringer vi upp.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.
  • Samlingar inomhus utan anvisade platser - max 8 personer.

Läs mer om hur många besökare som är tilltåtna per kyrka med mera här

Även om vi tagit paus med många verksamheter, fortsätter Solna församling att möta människor i utsatta situationer. Hör av dig till någon av våra diakoner eller präster om du behöver någon att prata med.  Vi arbetar under tystnadsplikt. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan, och det kostar ingenting. Vi finns här för dig oavsett ålder och livssituation.

Jourhavande präst finns tillgänglig för samtal varje natt kl 21-06 via larmnumret 112.

Vill du samtala på finska i Solna?

Välkommen att kontakta församlingsmusiker Helena Eliasson på 08-54664656.

Du är även välkommen att kontakta den sverigefinska telefonjouren Palveleva puhelin, se mer information nedan.