Om du känner oro eller behöver prata litet

Vi påverkas alla olika av oron för coronaviruset och dess spridning. Många känner sig ensamma när vi inte kan träffas som vi brukar. Om du känner att du vill prata litet är du välkommen att ringa. Klicka och läs mer här.

Vi har tagit paus med många verksamheter för att vi tillsammans ska vara med och bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, men vi finns fortfarande tillhands för samtal och bön. Varmt välkommen att kontakta någon av våra diakoner eller präster om du behöver någon att prata med eller någon som ber för dig.

Lena Ekesryd Sjödin

Kristina Holmberg

Andreas Högenå

Christoph Annehed

Jenny Bergman

Örjan Bildt

Hanna Holmlund

Anders Isacsson

Anders Mattson

Sara Sundlo

Gunnel Wigg Bergquist

Kyrkoherde, Präst

Under kvällar och nätter är du välkommen att höra av dig till jourhavande präst för samtal och funderingar. Du kontaktar jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt, se mer information nedan.

Vill du samtala på finska?

Välkommen att kontakta församlingsmusiker Helena Eliasson på 08-54664656.

Du är även välkommen att kontakta den sverigefinska telefonjouren Palveleva puhelin, se mer information nedan.