Foto: foto johannes frandsen ikon

Om du känner oro eller behöver prata

Ensamhet, sorger och oro kan vara tung att bära själv. Det kan vara coronaviruset eller andra saker som händer i livet. Oavsett vad du bär på, när du har behov av att prata med någon är du varmt välkommen att höra av dig så ringer vi upp.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Max 8 deltagare i verksamheter och gudstjänster.
  • För att vara säker på att få en plats krävs anmälan till gudstjänster och övrig verksamhet, se mer information i kalendern eller ring 08-546 646 00.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.

Även om vi tagit paus med många verksamheter, fortsätter Solna församling att möta människor i utsatta situationer. Hör av dig till någon av våra diakoner eller präster om du behöver någon att prata med.  Vi arbetar under tystnadsplikt. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan, och det kostar ingenting. Vi finns här för dig oavsett ålder och livssituation.

Jourhavande präst finns tillgänglig för samtal varje natt kl 21-06 via larmnumret 112.

Här bokar du alltid enklast samtal!

Svenska kyrkan Solna

Diakoni, Präst

Vill du samtala på finska i Solna?

Välkommen att kontakta församlingsmusiker Helena Eliasson på 08-54664656.

Du är även välkommen att kontakta den sverigefinska telefonjouren Palveleva puhelin, se mer information nedan.