Foto: foto johannes frandsen ikon

Om du känner oro eller behöver prata

Vi påverkas alla olika av oro för coronaviruset och dess spridning. Våldsdåd och andra händelser i vår närhet kan även det skapa rädsla och osäkerhet. Det kan vara jobbigt att vi inte kan träffas och prata som vi brukar. Oavsett vad du bär på, när du har behov av att prata med någon är du varmt välkommen att höra av dig så ringer vi upp.

Vi har tagit paus med många verksamheter för att vi tillsammans ska vara med och bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, men vi finns fortfarande tillhands för samtal och bön. Kontakta någon av våra diakoner eller präster om du behöver någon att prata med eller någon som ber för dig.

Jourhavande präst finns tillgänglig för samtal varje natt kl 21-06 via larmnumret 112.

Både präster och diakoner har tystnadsplikt.

Här bokar du alltid enklast samtal!

Svenska kyrkan Solna

Diakoni, Präst

Vill du samtala på finska i Solna?

Välkommen att kontakta församlingsmusiker Helena Eliasson på 08-54664656.

Du är även välkommen att kontakta den sverigefinska telefonjouren Palveleva puhelin, se mer information nedan.