Foto: Kelly Sikkema on Unsplash

Om du känner oro eller behöver prata

Nyhet

Ensamhet, sorger och oro kan vara tunga att bära själv. Det kan vara coronaviruset eller andra saker som händer i livet. Oavsett vad du bär på, när du har behov av att prata med någon är du varmt välkommen att höra av dig så ringer vi upp.

Även om vi tagit paus med många verksamheter, fortsätter Solna församling att möta människor i utsatta situationer. Hör av dig till någon av våra diakoner eller präster om du behöver någon att prata med.  Vi arbetar under tystnadsplikt. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan, och det kostar ingenting. Vi finns här för dig oavsett ålder och livssituation.

Jourhavande präst finns tillgänglig för samtal varje natt kl 21-06 via larmnumret 112.

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

"Palveleva puhelin" är inte publicerad

Vill du samtala på finska i Solna?

Välkommen att kontakta församlingsmusiker Helena Eliasson på 08-54664656.

Du är även välkommen att kontakta den sverigefinska telefonjouren Palveleva puhelin, se mer information nedan.