Samtal mitt på dagen

Den röda tråden under vårens samtal är tro, tradition och liv. Tänd ett ljus och njut av stämningen i Bergshamra kyrka .

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Max 8 deltagare i verksamheter och gudstjänster.
  • För att vara säker på att få en plats krävs anmälan till gudstjänster och övrig verksamhet, se mer information i kalendern eller ring 08-546 646 00.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.

Varför firar vi påsk? Kom gärna med på en diskussion kring kyrkoårets högtider och traditioner i Bergshamra kyrka. Temat är tro, tradition och liv. Vi ses varannan onsdag. Efter samtalet är det öppen kyrka för den som vill tända ett ljus eller sitta en stund i stillhet fram till klockan tre.

Vi ses följande onsdagar 13.00 under följande datum.
3 mars - temat är fastan
31 mars - temat är påsken
28 april - temat är Valborg
26 maj - temat är pingst-trefaldighet

Anmälan till lena.ekesryd-sjodin@svenskakyrkan.se, tfn 08-546 646 39, Max antal 8 besökare.