Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Paus + musik + lunch = Hagalunds kyrka

Musik som terapi? Lunchpausa med musik och släpp ner stressade axlar. Varannan tisdag. Nästa gång 17/9, då även Öppen kyrka 11-16.

En tisdag i månaden kl 12 är du välkommen att sitta en stund i Hagalunds kyrka och lyssna till musiker av skilda slag. En halvtimmes musik och därefter finns möjlighet att köpa lunch för 30 kr. Musikunderhållningen är gratis och du är lika välkommen om du enbart vill lyssna.

Från 17 september startar Öppen kyrka i Hagalunds kyrka som då håller öppet kl 11-16 för bön, ljuständning, egen meditation eller bara-varande i kyrkorummet. Varmt välkommen!

HÖSTEN 2019

10 december

Enkel lunch finns att köpa efter lunchmusiken i Hagalunds kyrka. Bild: Johanna Norin