Paus + musik + lunch = Hagalunds kyrka

Musik som terapi? I Hagalunds kyrka erbjuds levande musik varannan tisdag. Så kom, släpp ner stressade axlar, blunda om du vill, lyssna och njut. Efteråt möjlighet att köpa enkel lunch.

En tisdag i månaden kl 12 är du välkommen att sitta en stund i Hagalunds kyrka och lyssna till musiker av skilda slag. En halvtimmes musik och därefter finns möjlighet att köpa lunch för 30 kr. Musikunderhållningen är gratis och du är lika välkommen om du enbart vill lyssna.

Från 17 september startar Öppen kyrka i Hagalunds kyrka som då håller öppet kl 11-16 för bön, ljuständning, egen meditation eller bara-varande i kyrkorummet. Varmt välkommen!

HÖSTEN 2019

10 december

Enkel lunch (kostar 30 kr) finns att köpa efter lunchmusiken i Hagalunds kyrka. Bild: Johanna Norin