Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Lär känna dig själv...

genom dina drömmar. Drömgrupp startar i höst.

I höst startar en drömgrupp. Gruppen använder sig av psykoanalytikern Montague Ullmans metod, där deltagarna ska lära känna sig själva genom sina drömmar och därmed också bli öppna för sina existentiella frågor.

En drömgrupp innebär att varje deltagare får stå i centrum en gång och då berätta om sina drömmar och få hjälp med att tolka dem av de övriga deltagarna.

- I ett drömarbete uppstår sympati, värme och närhet mellan deltagarna och en växande förståelse för sig själv och andra. Allt som sker och sägs i gruppen stannar naturligtvis i gruppen, säger Eva Ogden som tidigare varit drömgruppsledare.

Under hösten kommer drömgruppen att ledas av diakoner anställda i Solna församling.

Datum för höstens drömgrupp är:

12 september - kl 18.00: introduktion, öppen för alla, därefter sker anmälan för de som vill fortsätta.

Vi ses i Kyrkans hus på Skytteholsvägen 14.

Kostnad: 200 kr för sju gånger.

Kontakt: Heléne Liljegren 08-546 646 68 eller Åsa Johansson Stridh 08-546 646 74