Svenska kyrkan Solna

Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Solna församling, Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Julstämning med Solna brass

Populära orkestern Solna brass bjuder in till julkonsert i Råsunda kyrka söndag 17 december.

Här får vi lyssna på känd julmusik i både traditionell och mer nyskapande tappning.
Det kommer också bli ett antal sånger att sjunga med i tillsammans med bandet.

Julhelg brukar ju förknippas med hemvändare, och vi är extra glada för att denna konserten ha Klara Blomgren tillbaka i bandet. Klara som sedan i höstas befinner sig i Wales för musikstudier har också lyckats ta en åtråvärd plats i Cory Band, rankat som brassband nummer ett i världen. Hon kommer att låta sin vackra flygelhornsstämma klinga i ett solostycke.

Denna gången blir det ingen paus, men istället bjuder Solna Brass på julfika innan konsertens start. Se till att vara på plats från 15.30, köp biljett och njut av kaffe, te eller festis och kaffebröd. Det ingår i priset, så det är bara att passa på.

Solist: Klara Blomgren
Dirigent: Emil Björklund

Biljetter säljes i entrén: 100 kr (50 kr för student & pensionär)

Råsunda kyrka