Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Hösten är här!

Mycket finns att göra, körer att sjunga i, eller lyssna på, och gott om mötesplatser i Svenska kyrkan Solna. Känn dig välkommen!

September månad är i full gång. Församlingsbladet liksom månadens andra söndag har tema Medmänniskan. Vi har i tidningar uppmärksammats på att den psykiska ohälsan, dit ofrivillig ensamhet räknas, ständigt växer i vårt samhälle. Och enligt lokala mätningar ligger Solna högre än rikssnittet. Så, möt den andras blick på vägen till jobbet, skolan eller tandläkaren. Inget vet vi om dem vi möter, liksom de inget om dig. Små ord på vägen, leenden i tunnelbanan, en hjälpsam hand har större inverkan än vi tror.

God läsning!

Här hittar du Solna församlingsblad som pdf.

Och glöm inte att kalendern på hemsidan alltid har mest uppdaterad information.