Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Guidade visningar i sommar

Varje torsdag erbjuds visningar av Solna kyrka och kyrkogård utifrån olika teman.

Passa på att kultivera dig i sommar och följ med på en av våra spännande vandringar. Kunniga guider visar vägen. Varje torsdag kl 15.15 med samling vid Solna kyrka. Innan vandringen kan du slå dig ner med en kopp kaffe och något gott i sommarcaféet vid S:t Martins stall som är öppet torsdagar från 12. Kl 15 firas en kort andakt i kyrkan.

14 juni "Kvinnohistorisk kyrkogårdsvandring"- Ann-Katrin Hatje

21 juni "S:t Martinsskulpturen i Solna kyrka”- Göran Ridnert

28 juni "Visning av orgeln i Solna kyrka"- Marcus Torén

5 juli "I döda poeters sällskap"- Anders Isacsson