Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Drop-in-dop och drop-in-vigsel

I Hagalunds kyrka blir nationaldagen extra festlig i år. Kom som du är, fira, döp dig eller ditt barn eller kanske gift dig (men då måste du ta med en partner!).

Dagen börjar med att Solna Brass spelar musik i Hagalunds kyrkas vackra trädgård kl 10.45. Därefter inleds en hel dag av firanden. Flaggan hissas, det blir tal, mer musik och sång från Hagalundskören och så givetvis tårta i överflöd.

Från ca kl 12 och ända fram till 16.30 finns det möjlighet att döpa sig eller sitt barn och att vigas. När ni kommer får ni prata kort med en präst och sen kör vi! Musiker finns på plats och kyrkan är pyntad för fest. Ni behöver inte förbereda något mer än hindersprövning för brudpar och tänk på att båda föräldrarna till barn som ska döpas behöver finnas på plats.

Ni får självklart ta med gäster, faddrar och vittnet, eller kom helt själva (gäller ej nyfödda dopbarn - de bör ha föräldrar med allra minst!). Dopklänningar finns att låna.

Välkommen till en härlig dag och ett möjligt minne för livet!

Några frågor om dop eller vigsel? Kontakta Christoph Annehed