En hälsning från Solna församling i din brevlåda

... kom just före jul, men innehåller även kalendarium för januari, samt startdatum för flera verksamheter.

Julhälsningen från Solna församlingsblad är på väg till dig och når dig strax före julafton. Du som inte kan vänta tills den landar i din egen brevlåda är välkommen till kyrkornas gudstjänster på söndag den tredje advent då den också finns att hämta.

Julens program kan du hämta som pdf här men som vanligt även läsa i vårt kalendarium här på hemsidan men även om du läser församlingsbladet som pdf

Obs! Tryckfelsnisse lyckades tidigare i veckan på flyers om julen få med fel info för nyårsdagens gudstjänst. Nyårsdagsgudstjänsten är i Råsunda och ingen annanstans (dvs inte i Bergshamra som först stod). Detta är nu ändrat men den uppmärksamme läsaren kan även hitta samma fel på församlingsbladets baksida över julens program.

Vi på redaktionen önskar alla en riktigt god jul och hoppas att ingen Bergshamrabo ska behöva besviken stå utanför kyrkan på nyårsdagen.