Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Sjunga i höst?

I september startar flera nya barnkörer... Anmäl dig nu!

Ny musiktermin är på gång för körsångare i unga åldrar i både Bergshamra och Råsunda. Vårt körledargäng har förstärkts med musiker Kerstin Ytterberg. Jättekul tycker vi! Kerstin är en härlig vitamininjektion som fint kompletterar vår andra barnkörledarklippa Helena Eliasson. Vissa grupper är kör med fritids, där ni kommer få träffa vår nya pedagog Sara. Andra grupper är utmärkta prova-på-grupper som passar en förälder som stannar med ett yngre syskon.

Undrar du vilka grupper som finns, så läs här om Bergshamra, och här om Råsunda.

Hoppas vi ses i höst!
hälsar musiker & pedagoger i Solna

Sjunga är roligt. Roligast när man är många!

Ps: har du frågor att ställa, skicka ett mejl till våra körledare:

för körerna i Råsunda
Kerstin.Ytterberg@svenskakyrkan.se

för körerna i Bergshamra
Helena.Eliasson@svenskakyrkan.se

Tack vare att många är med i Svenska kyrkan och på så sätt stöttar vår verksamhet för barn och unga, så är det gratis att sjunga i kör.
Skynda dig att fylla i formuläret nedan för att anmäla dig. Ett par körer är redan fulltecknade, så först till kvarn...