Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Nyfiken på konfirmation?

Här finns anmälningsformulär.

Nu kan du som fyller 14 i år anmäla dig till höstens konfirmandgrupper. Vill du veta mer och inte redan fått höstens folder kan du ladda ner pdf här.

Våra grupper:

Sommarläger Åre

Förträff: Start 30 nov 2019, sedan några helgdagar under våren. Lägerveckor: ca vecka 25-26 Konfirmation: 28 juni 2020 i Råsunda kyrka

Avgift: Lägeravgiften är 1500 kr, kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med startavgiften.

Sommarläger Europa - FULLT!
Förträff: Start 30 nov, sedan några helgdagar under våren. Lägerveckor: ca vecka 27 och 28. Konfirmation: 12 juli 2020

Avgift: Lägeravgiften är 1500 kr, kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med avgiften.
Just nu är denna grupp fullbokad. Hör av dig till Axel Kroon för eventuell reservplats.

Berlinkonfirmation -fullt!

Start: 30 september och sedan varannan måndag i Kyrkans hus. Lägerveckor: Under påsklovet 2020

Konfirmation: 19 april 2020 i Råsunda kyrka

Solnakonfirmation - INSTÄLLD

Start: 3 oktober, sedan varannan torsdag i Kyrkans hus. Läger: fredag-söndag på hösten och fredag-söndag på våren

Avgift: Ingen avgift

Vinterkonfirmation Trysil

Start: 5 oktober, sedan varannan lördag i Bergshamra kyrka.
Läger: Sportlov 2019

Konfirmation: 15 mars 2020

Avgift: Ingen avgift

Jag anmäler mig till följande grupp: