Kyrkovalet 2021 i Solna församling

Söndag den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Förtidsröstningen öppnar 6 september. Här hittar du information om kyrkovalet i Solna församling allt från hur du röstar, öppettider för förtidsröstning till information om nomineringsgrupperna i Solna.

Valresultat

Valresultat från kyrkovalet 2021, information om vad som händer efter kyrkovalet och mandatfördelningen.

Kyrkovalet 2021

Rösta i kyrkovalet 2021

6-19 september

Hitta din lokal

Så röstar du

Kyrkoval hålls vart fjärde år och här väljer du som är medlem i Svenska kyrkan och över 16 år (senast på valdagen) vem/vilka som du vill se som företrädare i Kyrkofullmäktige i Solna församling, i Stiftsfullmäktige i Stockholms stift och i Kyrkomötet på nationell nivå.

Vilka kan jag rösta på?

Läs vilka nomineringsgrupper som ställer upp i Solna och vad de vill att Solna församling ska göra. Här hittar du också vilka som ställer upp på stifts- och nationell nivå.

Om kyrkovalet

Det mesta du behöver veta om kyrkovalet 2021.

Läs senaste nummret av Församlingsbladet för mer information.

Nr 4, 2021

Klicka på omslaget för att läsa.
På andra språk

På andra språk/In other languages

Här kan du ladda ner information om kyrkovalet på andra språk. Information about the the church election in the Church of Sweden in other languages.

Bild på person i cirkel

Lättläst om kyrkovalet

Här får du veta mer om vad kyrkovalet är och hur du gör för att rösta.

Tillgänglig webb

Sidor om kyrkovalet med information på lätt svenska, talad webb och teckenspråk.