Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Kyrkogårdsarbetare till Solna Kyrkogårdsförvaltning

Säsongsanställning för förvaltning av Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats.

Solna kyrkogårdsförvaltning förvaltar Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats som en del av Solna församling. Solna kyrkogård tillhör en av Stockholmsområdets äldsta kyrkogårdar. Ulriksdals begravningsplats är en av de senast anlagda begravningsplatserna. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten i Solna och vår huvudsakliga uppgift är att upplåta gravplatser för alla, oavsett trostillhörighet avlidna församlingsbor samt ge god service våra gravrättsinnehavare och förvalta det kulturarv som Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats innefattar.

Arbetsuppgifter

Begravningsverksamhet. Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdsförvaltningens utemiljö. Gravskötsel, mark och trädgårdsanläggning.

Du kommer att ingå i vårt härliga arbetslag om cirka 25 personer. Vi arbetar i en trivsam arbetsmiljö med omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter.

Kravprofil

Minst B körkort. Förarbevis för hjullastare samt truck är meriterande. Gymnasial eller YH-utbildning inom trädgård, alt. gedigen arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet trädgård/park.

Arbete på kyrkogård medför möten med människor i sorg. För att fungera hos oss är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga och talar samt förstår svenska väl i både tal och skrift.

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta i grupp, likväl att arbeta effektivt och noggrant under eget ansvar. Du är lyhörd för verksamhetens behov liksom att alltid tillse kundnyttan i det du utför.

Ett stort engagemang och en positiv attityd är något vi värderar högt. Personlig lämplighet är något vi lägger mycket stor vikt vid.

Då arbetet är fysiskt krävande är det en förutsättning att du har god fysik.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tjänsten gäller säsongsanställning under 2020.

5 månader. Möjlighet till förlängning om parterna är överens.

Löneform

Månadslön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

För handläggning skall ansökan innehålla ett cv och en personpresentation. Urval och kallelse till intervju sker löpande under rekryteringsprocessen.
Sista ansökningsdag är 29.02.2020.

Arbetsledare Maria Tillberg
E-post: maria.m.tillberg@svenskakyrkan.se