Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Kyrkans samtalsmottagning

Behöver du någon att prata med? Första kontakten på vår telefontid, sommartid gäller fredagar kl 9-10.

Kyrkans samtalsmottagning:

I sommar är det öppet följande fredagar: 28/6, 5/7, 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8 samt 30/8.

E-post: Klicka här för att maila.
Telefontid: Fredagar kl 09-10
från september gäller fredagar kl 10-13

• Enskilda samtal/själavård under kortare eller längre tid.
    Allt mellan himmel och jord kan avhandlas.
    Kostnadsfritt.
  • Åldersanpassade sorgegrupper för vuxna, barn och ungdomar som förlorat någon närstående genom dödsfall. Du möter andra i liknande situation och bearbetar det som hänt genom att dela sorg och tankar.
  • Krishantering och krisstöd i akuta situationer. Omedelbara och kortvariga insatser för både enskilda och grupper vid traumatiska händelser.

Du är välkommen till Kyrkans samtalsmottagning oavsett livsåskådning och familjesituation.
    Här möter du präster och diakoner med vidareutbildning inom själavård, handledning, psykoterapi och krishantering/krisstöd.
    Vi har tystnadsplikt och för inga journaler utom vid enskild psykoterapi, där vi följer Socialstyrelsens bestämmelser angående journalföring.
  • För dig som har någon sörjande i din närhet: Första hjälpen vid sorg