Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Helgretreat i advent

Svårt att stänga av stadens brus?

Inled adventstiden med att gå in i tystnad och ge tid och rum till dina tankar och reflektion. Första helgen i advent anordnar Solna församling helgretreat på Stiftsgården Marielund på Ekerö.

Helgretreaten är en helg med tid till fördjupning och eftertanke, att läsa, skapa, vandra eller det just du känner för.

Retreaten är fredag 29 november till söndag 1 december.
Ankomst sker fredag klockan 17.00 och hemfärd söndag 13.00.

1800 kr per person.
Kostnaden inkluderar helpension i enkelrum för två nätter samt helgretreatsprogrammet.
Max antal 15 deltagare.

Boende och transport

Alla bor i enkelrum och transport till stiftsgården ordnas själv av varje deltagare.

Packning

Det kommer finnas möjlighet till promenad så packa kläder och skor efter vädret.

Anmäl dig senast den 25 november genom att fylla i formuläret.