Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Församlingskampen

Spring det klassiska vårloppet med oss och utmana Sundbybergs församling!

Den 17 mars utmanar vi Sundbybergs församling i loppet Två sjöar runt som går genom våra båda församlingar. Spring med oss! Medlemmar bjuds på anmälningsavgiften samt en snygg t-shirt att springa i.

Efter loppet kan du pusta ut med fredlig blåbärssoppa och frukt över församlingsgränserna.

Häng med!

Här hittar du tävlingens egen sida och kan läsa mer men du bheöver alltså inte göra någon egen anmälan annat än i formuläret nedan.

Ja jag vill springa Två sjöar runt med Solna församling!