Foto: Johanna Norin

Direktsända gudstjänster från Solna

Varje söndag kl. 11 kan du se en gudstjänst från någon av Solnas kyrkor. Välkommen att delta i våra direktsända gudstjänster via "Zoom".

För att följa våra gudstjänster live behöver du ladda ner en app kallad ZOOM Cloud Meetings. Appen finns både för dator och för smartphone. Vi ber dig att i god tid i förväg och i lugn och ro ladda ner appen.

En stund innan det är dags för den direktsända gudstjänsten börjar du med att klicka på knappen för den gudstjänsten nedan och följer instruktionerna.

Om du ansluter med datorn istället för surfplatta/telefon kommer du att tillfrågas om du vill installera Zoom-clienten på datorn. Svara ja! Installation tar några minuter så det är bra att ansluta sig i god tid innan gudstjänsten börjar.

Ha gärna hörlurar inkopplade i dator, mobil eller surfplatta så hörs ljudet bättre.

Om du scrollar allra längst ned på sidan kan du också läsa om hur du gör för att bidra i kollekten med Swisch eller bankgiro samt vilka kollektändamål det är under gudstjänsterna den här månaden.

Gudstjänst söndagen 11 april

Gudstjänst i Hagalunds kyrka

Gudstjänst söndagen 18 april

Gudstjänst från Bergshamra kyrka

Gudstjänst söndagen 25 april

Gudstjänst från Råsunda kyrka

Gudstjänst söndagen 2 maj

Gudstjänst i Solna kyrka

Swisha din kollekt - eller använd Bankgiro

Om du också vill delta i gudstjänsten genom att ge en kollekt via Swish eller Bankgiro så hittar du information om det via länken precis här nedanför. Där hittar du också månadens alla kollektändamål. Tack på förhand!