Direktsända gudstjänster från Solna

Varje söndag kl 11 kan du se en gudstjänst från någon av Solnas kyrkor. Välkommen att delta i våra direktsända gudstjänster via "Zoom".

För att följa våra gudstjänster live behöver du ladda ner en app kallad ZOOM Cloud Meetings. Appen finns både för dator och för smartphone. Vi ber dig att i god tid i förväg och i lugn och ro ladda ner appen.

En stund innan det är dags för den direktsända gudstjänsten börjar du med att klicka på knappen för den gudstjänsten nedan och följer instruktionerna.

Om du ansluter med datorn istället för surfplatta/telefon kommer du att tillfrågas om du vill installera Zoom-clienten på datorn. Svara ja! Installation tar några minuter så det är bra att ansluta sig i god tid innan gudstjänsten börjar.

Ha gärna hörlurar inkopplade i dator, mobil eller surfplatta så hörs ljudet bättre.

Gudstjänst söndag 17 januari

Gudstjänst från Solna kyrka

Gudstjänst söndag 24 januari

Gudstjänst från Råsunda kyrka

Gudstjänst söndag 31 januari

Gudstjänst från Hagalunds kyrka

Swisha din kollekt

Om du också vill delta i gudstjänsten genom att ge en kollekt via Swish så hittar du information om det nedan. Tack på förhand!