Foto: Unsplash/Oleg Illarionov

Bli volontär

Volontär - en hel del av Solna församling

Söker du ett sammanhang? En ny gemenskap att vara del av? Eller, du kanske har kunskap som du vill dela med dig av? Kanske har du gått och tänkt på att du vill göra nytta för fler än dig själv? Då kan du bli volontär.

Vi tror att volontärskap och ideellt engagemand kan göra skillnad både för dig själv och för andra. Fyll i formuläret så att vi får veta mer om vad vill och kan bidra med och du vill få ut att att engagera dig.

Du väljer

Som volontär kan du göra skillnad, både för andra och dig själv.
Hur mycket kan du tänka dig att ge av din tid?
Vill du hjälpa till ibland, litet som det passar dig, eller engagera dig mer regelbundet?
Vad intresserar dig? Vilka erfarenheter kan du dela med dig av?

Personlig utveckling

Att vara volontär innebär att engagera sig utan lön, men innebär att dela ett sammanhang, och utbytet kan istället bli vänner, erfarenheter och personlig utveckling.
I ett inledande samtal kommer vi att ställa frågor till dig för att få veta mer om dig och varför du vill bli volontär. Tillsammans kommer vi överens om hur ett uppdrag skulle kunna se ut för dig.

Både ge och ta emot

Församlingen är inget utan sina medlemmar. Vi söker medmänniskor som vill göra en meningsfull insats i Svenska kyrkan Solna församling. Engagemanget kan vara både smått och stort, och ändå har stor betydelse. Vi försöker erbjuda dig konkreta uppdrag som passar dina intressen, din kompetens och din tid.

Du är försäkrad under tiden du gör ditt uppdrag.

Här ska ett citat in.

Så kul att du är intresserad av att vara volontär i Solna församling! Fyll i formuläret så att vi får veta mer om dig och vilket engagemang som du är intresserad av att bidra med.

Nedan följer ett antal aktiviteter som vi antingen redan har, eller som vi drömmer om att kunna erbjuda. Kryssa i det som du är intresserad av:

När du skickar in formuläret till oss godtar du att vi sparar dina uppgifter enligt GDPR. Uppgifterna du lämnar används enbart för att kunna matcha ditt intresse med vår verksamhet.

Har du frågor ang GDPR, eller önskar att vi ska ta bort dina uppgifter ber vi att du kontaktar: Håkan Johansson, dataskyddsombud Solna församling hakan.johansson@svenskakyrkan.se

Vi är kyrka tillsammans!

- "Den teologiska grunden är att vi är kyrka tillsammans", sa biskop Andreas när han på onsdagkvällen besökte en träff för volontärer i Kyrkans hus i Solna.