Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Begravning

Här kan du som ska begrava en anhörig hitta praktisk information om hur du bokar begravning och vad du behöver tänka på. Du får också tips på hur kyrkan kan vara ett stöd t ex genom samtal eller sorgegrupp.

Solna församlings kyrkor Hagalunds kyrka, Råsunda kyrka, Bergshamra kyrka och Solna kyrka kan alla bokas för begravningsgudstjänst. Ett begravningskapell finns också på Solna kyrkogård, S:t Martins kapell.

Bokning och information om begravning i Svenska kyrkans ordning
Kontakta församlingsexpeditionen tel 08-546 646 20

Bokning och information om begravning i annan ordning

Kontakta kyrkogårdsexpeditionen tel 08-546 647 00
eller via e-post solnakyrkogard@svenskakyrkan.se

BÅRTÄCKE

Det kan vara bra att känna till att Solna församling också kan låna ut ett bårtäcke som kan läggas på kistan under begravningsakten. Det finns två vackra bårtäcken att välja på.

begravningsmusik

Information från församlingens organister om begravningsmusik hittar du genom att klicka här.