Foto: Charlotta Häägg

Vill du odla i Solna kyrkby?

Nytt projekt för dig som är nyfiken på odling. Bli volontär och var med om ta hand om trädgården.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.
  • Samlingar inomhus utan anvisade platser - max 8 personer.

Läs mer om hur många besökare som är tilltåtna per kyrka med mera här

Har du sett att Solna församling odlar i pallkragar vid Solna kyrka? Det är ett nystartat odlingsprojekt där du som längtar efter att sätta händerna i jorden kan vara med och ta hand om trädgården. Församlingen välkomnar odlingsintresserade volontärer, med eller utan gröna fingrar.

Tycker du om att gräva och vattna eller vill du bara lukta på blommorna? Det finns både smått och stort att syssla med. Alla får så mycket ansvar de själva är bekväma med. Det finns olika uppgifter som att vattna, rensa ogräs och skörda.

Välkommen att bli volontär!

Kontaktperson för odlingsgruppen i kyrkbyn under augusti
är diakoniassistent Helén Thelaus tel 08-546 646 74, 073-461 21 31.