Andliga övningar i ignatiansk anda

Vi utgår från den spanske mystikerns Ignatius av Loyolas andliga övningar anpassade för vår tid.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.
  • Samlingar inomhus utan anvisade platser - max 8 personer.

Läs mer om hur många besökare som är tilltåtna per kyrka med mera här

Var finns Guds spår i mitt liv? Andlig vägledning utgår från den spanske mystikerns Ignatius av Loyolas  (1491–1556) andliga övningar och är anpassade för vår tid.  Hela kroppen är viktig i den ignatianska spiritualiteten som vill förena tanke, känsla, intellekt och emotioner.

Mitt hjärta är oroligt
till dess det finner ro i Dig
Vårt hjärtas längtan efter Gud
som är Guds längtan efter oss,
källan som själv törstar.

Genom dina egna erfarenheter, inlevelse i bibelns berättelser, dikt och tanke, musik och vardagens vandringar får du möjlighet att vara den du är, fördjupa dig och vidga din relation till Livet och Gud.

Vi inleder med en introduktion om ignatiansk vägledning sedan gör vi en andlig övning på 45 min. Fikapaus. Gemensam reflektion efter övningen.

Tid: Varannan onsdag kl 18.30-20.00
Ledare: Örjan Bildt, präst