Vi söker vikarierande församlingspedagog

Hos oss finns nu en riktigt spännande tjänst där du får bidra till vårt arbete med barn och deras familjer.

Vi arbetar målmedvetet för att vara en hållbar arbetsplats i klimatperspektiv och arbetsmiljö. Med medarbetarskapet i fokus skapar vi gemensamt en härlig miljö att arbeta i. Välkommen till en arbetsplats med gott om plats för goda idéer och visioner som får oss att växa. Att arbeta hos oss kommer att erbjuda dig stora möjligheter till utveckling och utmaningar! Hos oss får du möjlighet att driva verksamhet och bygga relationer med barn och deras familjer.

OM TJÄNSTEN
Ditt huvuduppdrag är att driva och utveckla barn- och ungdomsverksamheten tillsammans med medarbetare ur olika yrkesgrupper och volontärer. Tillsammans med församlingens pedagoger i att utveckla, planera, genomföra och visionera kring församlingens pedagogiska verksamhet för barn och unga 0-25 samt deras familjer. Fokus i tjänsten ligger på arbete med yngre barn, från förskoleålder till tonår, med gruppverksamhet samt samverkan med förskolor och skolor i närområdet. Du kommer även att vara en del av församlingens framgångsrika och väl utvecklade konfirmandverksamhet med tillhörande ledarutbildning.

Du har din hemvist och utgångspunkt i ett positivt och kreativt arbetslag i Edsbergskyrkan, bestående av olika yrkeskategorier.

OM DIG/ Kvalifikationer
Vi ser att du har en pedagogisk grund gärna som fritidsledare, förskollärare, lärare, församlingspedagog, församlingsassistent eller motsvarande och att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom/utanför Svenska kyrkan.  Vi använder sång och musik i många av våra verksamheter och är du musikalisk är det ett stort plus. Är du dessutom välgrundad i både tro och hjärta så passar den här tjänsten dig. För att trivas hos oss är du en prestigelös teamspelare som gillar att jobba och som på många sätt bidrar med idéer, genomförande och till ett gott samarbete.

Du är öppen, pedagogisk och bidrar med din energi. Vi bygger relationer med både barn och föräldrar och är måna om att hitta rätt person och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro, samt har B-körkort och tillgång till bil.

VILLKOR & VAD VI ERBJUDER
Vi arbetar ständigt för att vara en långsiktigt attraktiv arbetsplats. Löne- och utvecklingssamtal är självklarheter, liksom att ta dina behov av utveckling, utmaningar och lärande på allvar. Du erbjuds även friskvårdspeng, tillgång till företagshälsovård och olika trivselaktiviteter.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid from augusti 2020 eller enligt överenskommelse och varar fram till 31 augusti 2021. Läger samt viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

VILL DU VETA MER
För mer information om tjänsten kontakta:
Anna Wahlund, HR, 072-519 13 13, anna.wahlund@svenskakyrkan.se
Staffan Simonsson, Distriktschef Edsberg, Staffan.Simonsson@svenskakyrkan.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN:
Vi tar emot din ansökan via epost: sollentuna.jobb@svenskakyrkan.se
Urval och intervjuer sker löpande. Sista dag att ansöka är 15 maj.