Foto: Alex & Martin /IKON

Ungdomskörer

För dig som är ung och vill utvecklas som körsångare.

Edsbergskyrkan
Edsbergs Ungdomskör
Edsbergs ungdomskör är en blandad kör för erfarna unga körsångare. Ambitionen är hög. Koristerna har god notläsningsförmåga och de flesta har gått, eller går, i musikklasser. Repertoaren består av klassisk körmusik från de senaste 500 åren. Kontakta körledaren för provsjungning.
Tid: Måndagar kl 18.00-20.30
Plats: Edsbergskyrkan
Ledare: Fredrik Lundqvist, tel 08-505 514 75

turebergskyrkan

Sollentuna Ungdomskör
Sollentuna ungdomskör från åk 9 och uppåt. Kören består av ett 20-tal killar och tjejer, huvudsakligen gymnasieelever, som älskar att sjunga. Det är en blandad repertoar och det blir mycket av den musik som ungdomarna själva lyssnar på. Vi sjunger både unisont och i stämmor. Inga förkunskaper krävs - är du intresserad så hör av dig till körledaren. Drop-in fika från 18.30.
Start 25 augusti
Tid: Onsdagar 19.00-20.30
Plats: Turebergskyrkan
Ledare: Ulrika Ardin Dabo, pianist Amanda Birkenfalk

Sollentuna Soul Children årskurs 5-8
Kören för dig 11-14 år som älskar musik och vill sjunga, showa, dansa och stå på scen. Vi inleder varje träff med smörgåsfika och häng med kompisarna. Sen sjunger vi, har någon rolig aktivitet och avslutar med en andakt. Vi sjunger i konserter tillsammans med andra, men gör också egna projekt. Vi åker på läger och festivaler. Visst låter det kul? Missa inte chansen att gå med i den svängigaste kören Sollentuna Soul Children.

Tid: Torsdagar 16.30-18.15
Plats: Turebergskyrkan
Ledare: Ulrika Ardin Dabo, Elisabet Wimark och pianist Johannes Jareteg
Glöm inte att meddela behov av särskild kost.
Start: 26 augusti