Sommarmusik i S:t Eriks kyrka

Välkommen till fyra kvällar med sommarmusik och efterföljande mingel!

Spektrum – 1 röst, 2 stämmor, 51 strängar
Anna Jalkéus och Josef Karnebäck tolkar visor, folksånger och psalmer i ett ovanligt duoformat med sång, harpa och kontrabas. Lyhört och intuitivt möts dessa jazzmusiker i en värld där traditionella melodier och lyrisk improvisation kan samexistera. Lena Thoms, präst.
Tid: Tor 5/7 • 18.30 Plats: S:t Eriks kyrka

Musik för brasskvintett och orgel
Ett program som inbjuder till pompa och ståt men även ljuva och melankoliska klanger. Ur programmet finns musik av bl.a. Charles-Marie Widor, Carlyle Sharpe och Richard Strauss. Musikansvarig, Michelle Öhman. Staffan Simonsson, präst.
Tid: Tor 26/7 • 18.30 Plats: S:t Eriks kyrka

Johannes Klassiska Jazzorkester
Johannes Klassiska Jazzorkester är en blandning av jazzmusiker och klassiska musiker som framför arrangemang som Johannes Jareteg skrivit över klassiska verk. Johannes Jareteg, piano, Jonas Grumstedt, kontrabas,
Jakob Hjalmarsson, trummor, Michelle Öhman, orgel, Marie Söderberg-Larsson, flöjt.
Tid: Tor 9/8 • 18.30 Plats: S:t Eriks kyrka

Hitta till S:t Eriks kyrka