Svenska kyrkan Sollentuna

Häng med på Sportlovsläger

Sportlov på Drakudden
Ett läger med övernattning för barn från 9 år, 26–28 februari.
Tre härliga dagar med varm choklad vid brasan, tassande i raggsockor, lägerkvällar och en massa annat kul som hör ett bra läger till! Kostnad: 100 kr.

Vi kommer att hjälpas åt med all matlagning, bakning, diskning, städning och allt annat som gör ett läger till en fantastisk gemenskap och upplevelse.
Vi åker från Edsbergskyrkan på förmiddagen 26 februari och är tillbaka till Edsbergskyrkan på eftermiddagen 28 februari.

När du fått bekräftat att du fått plats på lägret, betalas 100 kr till Sollentuna församlings bg 5106-6165. Skriv tydligt vilket barn det gäller och i meddelade fältet skrivs ”sportlovsläger Edsberg”. Anmälan är bindande, (dvs betalas inte tillbaka).

Packlista och annat bra att veta kommer att skickas hem i god tid.

Frågor:
Mia Nilsson tfn 072-724-32-38
Elisabeth Wallgren tfn 08-505 514 05

ange följande uppgifter:
Jag vill åka med på sportlovsläger till Drakudden
Namn, personnr xxxxxx-xxxx, adress, och vilken av kyrkorna barnet är aktivt i samt vårdnadshavares namn och telefonnummer.
Tid: 26–28/2
Plats: Drakudden i Bro