Döp din prins eller prinsessa 8 juni?

Samma dag som Prinsessan Adrienne Josephine Alice ska döpas i Drottningholms slottskapell.

Eller vill du själv bli döpt?
Fredag 8 juni finns dop-tider kl 13.00–16.00 i S:t Eriks kyrka.

Om vädret tillåter kan man även ha dopet utomhus vid den nya ceremoniplatsen. Doppräst är kyrkoherde Lasse Svensson.
Adrienne är tredje barnet till prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill och hennes dop förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén.
Boka dopet här eller 08-505 514 00. Vill du boka lokal för dopkalas så finns det också möjlighet till det.

Lasse Svensson döper Ronja. Bild: Arne Hyckenberg