Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Livscentrum

När livet ställer stora krav kan vi ibland behöva någon att tala med.

Inom Livscentrum finns fyra legitimerade psykoterapeuter som kan ta emot par och enskilda. Mottagningen har också volontärer, med grundläggande utbildning i psykoterapi, som tar emot för enskilda samtal.

Du som kommer till Livscentrum gör upp en gemensam målsättning med terapeuten. Vi erbjuder en lugn och trygg miljö och samtalen sker under tystnadsplikt.

Vi som arbetar på Livscentrum har olika kompetensområden, bland andra:

• Psykodynamisk terapi
    – relationell och affektfokuserad
  • KBT
  • Systemisk familjeterapi
  • Trauma/EMDR
  • Parterapi
  • Sexologi
  • Migration
  • Existentiell terapi

Språk: svenska, engelska och spanska
    Alla terapeuter har lång erfarenhet av terapeutiskt och psykosocialt arbete.

PÅ LIVSCENTRUM MÖTER DU

För familjerådgivning kontakta i första hand Mario Silva eller Elisabeth Mannerberg.

För psykoterapi, kris- och stödsamtal kontakta i första hand Gunnel Broberg eller Thomas Ericson (telefontider nedan).

Nyanmälningar sker i första hand per telefon. Om du anmäler dig via mejl, skriv gärna ditt telefonnummer.

Gunnel  Broberg

Gunnel Broberg

Leg psykoterapeut, Livscentrum

Mer om Gunnel Broberg

Telefontid måndagar 12.30-13.00
torsdagar 9.00-10.00

Thomas Ericson

Leg psykoterapeut, Livscentrum

Mer om Thomas Ericson

Telefontid tisdagar 9.00-10.00
onsdagar 11.00-11.30

Elisabeth Mannerberg

Familjerådgivare, Leg psykoterapeut, Livscentrum

Mario Silva

Familjerådgivare, Socionom , Leg psykoterapeut, Livscentrum

om Livscentrum

Livscentrum är en del av Svenska kyrkan Sollentuna och välkomnar alla från 16 år, oavsett tro, kyrko- och religionstillhörighet. Vår hållning är att din ekonomi inte ska styra om du kan komma till oss eller inte. Samtalsmottagningen är till för boende i Sollentuna, familjerådgivningen välkomnar i första hand boende i Sollentuna och Upplands Väsby.

Du hittar Livscentrum på Sköldvägen 12 A, vid Turebergskyrkan.

Livet och hälsan - Livscentrum inbjuder till en kurs i existentiell hälsa

Vad får oss att må bra? Vad kan öka vår livskvalitet?

En kurs om existentiell hälsa, där vi bland annat berör frågor om hopp, mening, känsla av sammanhang, tro, förundran, harmoni och inre styrka. Miniföreläsningar, samtal i grupp och tid för egen reflektion.

När: Måndagar 18.30 - 20.30. 5 tillfällen varannan vecka, start 4/2.
Var: Församlingshuset, Sköldvägen 10
Ledare: Gunnel Broberg, socionom och psykoterapeut,
Thomas Ericson, pastor och psykoterapeut och Ann-Britt Lindholm, socionom och kurator.
Kostnad: 100 kr Anmälan och frågor: Anmälan senast 21/1, till Gunnel Broberg;
tfn 08-505 513 39, gunnel.broberg@svenskakyrkan.se