Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Lediga jobb i Sollentuna församling

Sollentuna församling beläget en och en halv mil norr om Stockholm är en stor församling inom Svenska kyrkan. Det bor drygt 70 000 personer i kommunen och drygt hälften är medlemmar i Svenska kyrkan. Församlingen består av fyra distrikt (Sollentuna, Edsberg, Tureberg och Kummelby) tre begravningsplatser, ett krematorium och stödenheter. Livscentrum och Häktet är andra viktiga uppgifter vi har. Hos oss arbetar ca 100 personer. Vår vision för människorna i Sollentuna, är: "Var dag med Gud". Under 2019 förbereder vi oss för miljödiplomering fas 2.