Kultureberg får besök av Samuel Hall från ”Fridays for Future” 1/12

Samuel Hall studerar till präst och sätter in klimatfrågan i ett existentiellt perspektiv. Under kvällen samtalar vi om hur vi kan behålla framtidshoppet i en värld full av krisrapporter? Vad kan vi som enskilda individer göra för klimatet? Vad gör kyrkan för klimatet? Hör frågan om fred och klimat ihop? Välkommen till en kväll om klimatet.

Torsdag 1/12 kl.19.00 i Turebergskyrkan.

Vi bjuder in en gäst/gäster som håller en kortare presentation/föredrag på ca 45 min mellan kl. 19.00-19.45 utifrån ett särskilt tema. Sedan finns möjlighet till både frågor och ifrågasättande. Kvällen avslutas med fika och en Ionainspirerad andakt.

Caféet är öppet hela kvällen så det går bra att komma tidigare. Vi serverar soppa och pannkaka från kl. 17.30 (60 kr/person)

Läs mer om KULTUREBERG

Fridays For Future är en global rörelse som startades av Greta Thunberg, som den 20 augusti 2018 ensam satte sig utanför riksdagshuset i Stockholm, i protest och för att lyfta miljöfrågan inför valet samma höst.

Fridaysforfuture