Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Vill du hjälpa till med paketinslagning?

Sollentuna hjälpförening slår in julklappar i Sollentuna centrum, alla insamlade medel går oavkortat till behövande i Sollentuna.

Paketinslagning
Den 17-23 december har Sollentuna hjälpförening återigen fått
förtroendet att slå in julklappar i Sollentuna centrum.
Förutom betalningen från Sollentuna centrum finns det även möjlighet för alla att skänka en slant i samband med paketinslagningen. Samtliga intäkter går till behövande i Sollentuna. Sollentuna hjälpförening hjälper människor i nöd.

För att kunna utföra detta arbete behöver vi din hjälp!
Vill man vara volontär och hjälpa till att slå in klappar ett pass den veckan så kan man mejla på sollentuna.hjalpforening@svenskakyrkan.se

Julklappsinslagningen är den 17-23/12 kl 12.00-21.00 alla dagar.