Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Julaftonsfirande och gemenskap

Varmt välkommen att fira en stämningsfull julafton i med Sollentuna församling, i år är vi i Kummelby kyrka. Ingen kostnad!

Vi startar kl 13.00 på Julafton och avslutar runt kl.16.30. Vi bjuder på julbord, kaffe, gottebord, det blir julsånger och dans runt granen, det finns även möjlighet att se Kalle Ankas jul för de som önskar. Ingen kostnad!

Anmälan senast 16/12 till: kummelby@svenskakyrkan.se
Viktigt att ni meddelar hur många vuxna och barn som kommer, samt barnens ålder. Uppge om du har behov av specialkost, så vi kan beräkna maten rätt.
Frågor: Anne Runesson, diakon, tfn 08-505 514 40.
Kummelby kyrka, Sollentunavägen 83

Välkomna!