Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Församlingen har skänkt

Gåvor och kollekt som Svenska kyrkan Sollentuna har skänkt under 2016.

Sollentuna Hjälpförening har fått ca 200 000 kr
Kollekterna och gåvorna har fördelats till behövande som bor i Sollentuna kommun.

600 000 kr av församlingens budgetmedel har gått till katastrofinsatser och internationellt bistånd
Projekt som har fått hjälp är Svälten i Afrika och på Haiti, Flyende i Mosul, Romer som lever i utsatthet, Stöd till hållbar försörjning, Stöd till flyktingar från Syrien med flera.

Församlingen har mottagit 202 000 kr i gåvor
Pengarna har fördelats till Svenska kyrkans internationella arbete, Romer i Rumänien, Barnhem i Nepal, Stadsmissionen med flera.

Församlingen har samlat in 681 000 kr i kollekter
Kollekten har gått till Sollentuna kvinnojour, EU-migranter Sollentuna, Musketörerna i Sollentuna, Stadsmissionen, Situation Stockholm, Svenska kyrkans internationella arbete, Familjerådgivningen i Sollentuna med flera.

Ge en gåva