Svenska kyrkan Sollentuna

Språkcafé i Sollentuna församling

Sollentuna församling har drop-in-språkcafé för nyanlända. Du får träna svenska språket, umgås och samtala med volontärer.

Are you new in Sweden? Do you want to learn Swedish?
Come and meet our ”language volunteers” in Turebergskyrkan, Sköldvägen 12B, Fridays 2:00 p.m. to 4:00 p.m.
In the Language Café, you who do not have swedish as your mother tounge, can practice the Swedish language, talk to and socialize with our volunteers.

På Språkcafé kan du som inte har svenska som modersmål öva svenska språket, samtala och umgås med våra volontärer.
Ingen anmälan krävs och inga förkunskaper. Man kan komma och gå när man vill.
Tid: Fredagar 14.00–16.00
Plats: Café Blå, Turebergskyrkan
Sköldvägen 12 B, Sollentuna
Hitta till Turebergskyrkan här

Du som är volontär – du är en medmänniska som välkomnar nyanlända , hjälper dem med svenska och  lära känna vårt samhälle över en kopp kaffe. Vi sitter och samtalar enskilt eller i grupper efter behov.

Ansvariga:
Lilijana Berg, präst
Tfn 08-505 513 62
Lilijana Berg

Katharina Wolf Erixon, diakon
Tfn 08-505 513 06
Katharina Wolf Erixon

Hjälp oss sprida detta så att fler nyanlända och asylsökande hittar hit.
Nu finns en 6-språkig broschyr som går att ladda ner för användning.

och tipsa nyanlända och asylsökande.

: Ladda ner inbjudan till Vänskapskören och Språkcaféet och tipsa nyanlända och asylsökande… lr nåt?! =)