Drop in-dop söndag 29 maj

Har inte dopet blivit av än? 29 maj mellan kl. 13.00 och kl. 16.00 bjuder Sollentuna församling in till drop in-dop i Sollentuna kyrka. Om datumet inte passar, kan man höra av sig till församlingen och boka dopet i vilken söndagsgudstjänst som helst !

I filmen nedanför förklarar präst Kjell dellert hur drop in-dopet fungerar. Du hittar också mer information längre ned på sidan. 

Både präst och musiker finns på plats i Sollentuna kyrka den 29 maj. Det är bara att komma, du behöver inte boka i förväg. Dopsamtalet med prästen kommer att genomföras vid samma tillfälle, strax innan dopet. Vi har dopkläder både för bebisar och lite större barn, som kanske har börjat gå. Församlingen bjuder på dopkalas med tårta och något att dricka till.

Om just detta datumet inte fungerar, kan man antingen hitta en ledig doptid här på hemsidan eller också boka dopet i en vilken som helst söndagsgudstjänst i en av våra kyrkor. Önskar du det, är du välkommen att ringa bokningen på tfn. 08-505 514 00 eller också mejla till sollentuna.bokning@svenskakyrkan.se