Svenska kyrkan Sollentuna

Dopintervju

Till dig som har barn under 3 år Får vi intervjua dig?

För en del är det tradition att döpa sina barn. Andra har andra traditioner. Och bilden och berättelsen om dopet har förändrats genom historien.

Vi som jobbar i Sollentuna församling skulle gärna vilja veta mer vad du tänker och tycker kring dopet, oavsett om du tänker låta döpa ditt barn eller inte.

Intervjuerna och studien leds av Jonas Bromander, docent i religionssociologi.
Samtliga intervjuer sker anonymt och det du säger kommer inte att kunna härledas till dig som person. Intervjuerna kommer att genomföras under vecka 47 i Turebergskyrkan och Edsbergskyrkan. Du kan gärna ta med barn vid intervjutillfället och vi ordnar det praktiska med lekmöjligheter. Intervjun tar ungefär en timme. Du kan också välja om du vill bli intervjuad i grupp tillsammans med andra föräldrar eller enskilt.
Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla:
Jonas Bromander 076-145 30 40
Mia Nilsson 08-505 514 67

Anmäl dig genom att klicka på bilden nedan