Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Bli volontär

Är du intresserad av att engagera dig ideellt i Sollentuna församling?

Uppdrag i församlingen
Som volontär i Svenska kyrkan Sollentuna finns det en rad olika typer av uppdrag att engagera dig i. Vissa pågår under längre tid, andra är i form av kortare projekt. Det finns uppdrag både på dag- och kvällstid, veckodagar och helger.

Blandade uppdrag
Möjligheten med volontäruppdrag är att få finnas med i en gemenskap med andra. Vi har roligt tillsammans och bidrar på olika vis till det vi tycker är viktigt, såsom gemenskapen vid kyrkkaffet, besök i fängelse, musiken i gudstjänsten, barns plats i kyrkan, möjligheten för människor att komma till en retreat eller att få utvecklas och gå djupare i tron.

Passion eller profession?
Det är olika vad man önskar bidra med in i ett volontäruppdrag. För vissa är det mer intressant att göra något helt annat än det man gjort/gör i sitt yrkesliv och för andra faller det sig naturligt att använda just den kompetens man under flera år odlat och använt på jobbet.

Är du intresserad av att engagera dig ideellt som volontär så är du varmt välkommen!

Sök volontäruppdrag här

I vår Volontärpolicy kan du läsa lite mer om hur vi ser på volontärskap i Svenska kyrkan Sollentuna. Läs Volontärpolicyn här