Other languages with Google Translate

Vuxenverksamhet

Kyrka är mer än gudstjänst. Din lokala församling ordnar en mängd mötesplatser för samvaro, samtal, undervisning och glädje. Tillfällen till gemenskap där vi kan odla relationerna mellan varandra, Gud och det egna jaget är prioriterat i din församling. Välkommen att ta del av det vi erbjuder.

Församlingsafton

I Överlännäs församling ordnas församlingsafton cirka fyra kvällar per år. Församlingshemmet fylls då av kaffedoft, musikunderhållning, föreläsning eller något annat spännande. Lotterier förekommer allt som oftast.

Måndagsmålarna

Öppen målarverkstad i Sjödinska villan varje måndag 13:00–16:00. Ta med eget material, kostnad 100 kr/termin. Ledare är Anette Söderström 0620-166 83.

Sticka & Skicka

Sticka barnhjälmar, filtar eller något annat till barn som behöver det. Såväl i vår närhet som långt borta. Mönster och garn finns på plats. Ta med stickor nummer 3 och restgarner om ni har! Ingen föranmälan. Vi håller till i Prästgården i Sollefteå. Håller samman det hela gör Pia Hedberg 0620-320 44.

Stickat & Sånt

Stickcafé/handarbetskväll varje måndag kl 18:30 i källaren på Sollefteå församlingsgård. Välkommen oavsett om du är van eller nybörjare. Vi stöttar varandra, surrar och tar en fika. Ingen föranmälan. Vill du veta mer kontakta Mariana Lindberg 0620-835 19.

Ur&Skur

Morgonpromenad med grötfrukost (för 20 kronor), högläsning av Vera Nordin samt andakt. Sjödinska villan på Nipuddsvägen, Remsle. Torsdagar 9.00.  Kontaktperson Chatrin Ylvewåg 0620-835 27.

Öresmöte

Öresmöte är namnet på församlingssammankomsterna i Boteå församling. Samvaro, underhållning, lotteri och servering i Boteå sockenstuga cirka fyra tisdagkvällar per år.