Ett tiotal barn leker en samarbetslek utomhus.
Foto: Anki Westman

Sommarkollo på kullen inställt 2020

Se till att få ut det bästa av sommaren genom att vara med på dagkollot i augusti. Vi håller till vid bäcken och kollokullen bakom Sollefteå församlingsgård men gör även några utflykter.

inget kollo 2020

På grund av pandemin väljer vi att inte arrangera något sommarkollo i augusti 2020. Vi håller alla tummar att vi kan återuppta verksamheten 2021.

För barn i mellanstadieålder

I över 10 år har vi inbjudit till dagkollo för de som ska börja årskurs 4, 5 eller 6 till hösten. Kollot ligger veckan innan skolstart, i augusti, och verksamheten pågår dagtid mellan kl 9 och 15 och är helt kostnadsfri.

En randig hängmatta hänger i bland tallar. Ett par barnfötter skymtar i ena änden.
Foto: Gustaf Hellsing/IKON

vi kramar ur det sista av sommaren

Vi prioriterar uteaktiviteter och håller för det mesta till på kullen och vid bäcken bakom Sollefteå församlingsgård. Vi gör även en och annan utflykt i närområdet samt medverkar i Vardagsmässan (gudsjänst på torsdagkväll) i Sollefteå kyrka. Då bjuder vi in övriga familjen och bekanta för att visa upp lite av det vi gjort under veckan.

Begränsat antal platser

I vår verksamhet är det viktigt att alla deltagare känner sig sedda och bekräftade och därför har vi ett begränsat antal platser. Anmälan gör ni till expeditionen i Sollefteå församlingsgård. Ett brev med mer information sänds ut till deltagarna under vecka 32.

Fråga oss om sommarkollot

Annika Sundberg

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Fritidsledare

Lisa Björklund

Fritidsledare

Expedition hittar ni i Sollefteå församlingsgård

Under vecka 47 byter vi datasystem. Det betyder att vi inte fullt ut kan ge den service vi brukar. Vi finns tillgängliga via telefon men stänger dörrarna för besök.

måndag 10-12
tisdag 10-12 samt 13-15