Other languages with Google Translate

Sommarkollo på kullen

Se till att få ut det bästa av sommaren genom att vara med på dagkollot den 12-16 augusti. Vi håller till vid bäcken och kollokullen bakom Sollefteå församlingsgård men gör även några utflykter.

För barn i mellanstadieålder

I över 10 år har vi inbjudit till dagkollo för de som ska börja årskurs 4, 5 eller 6 till hösten. Kollot ligger veckan innan skolstart, 12-16 augusti, och verksamheten pågår dagtid mellan kl 9 och 15 och är helt kostnadsfri.

En randig hängmatta hänger i bland tallar. Ett par barnfötter skymtar i ena änden.
Bild: Gustaf Hellsing/IKON

vi kramar ur det sista av sommaren

Vi prioriterar uteaktiviteter och håller för det mesta till på kullen och vid bäcken bakom Sollefteå församlingsgård. Vi gör även en och annan utflykt i närområdet samt medverkar i Vardagsmässan (gudsjänst på torsdagkväll) i Sollefteå kyrka. Då bjuder vi in övriga familjen och bekanta för att visa upp lite av det vi gjort under veckan.

Begränsat antal platser

I vår verksamhet är det viktigt att alla deltagare känner sig sedda och bekräftade och därför har vi ett begränsat antal platser. Anmälan gör ni till expeditionen i Sollefteå församlingsgård. Ett brev med mer information sänds ut till deltagarna under vecka 32.

Fråga oss om sommarkollot

Annika Sundberg

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Fritidsledare

Lisa Björklund

Fritidsledare

Expedition hittar ni i Sollefteå församlingsgård

måndag 10-12
tisdag 10-12 samt 13-15
onsdag 10-12
torsdag 10-12 samt 13-15
fredag  10-12

med reservation för helgdagar/helgdagsaftnar

OBS! Vecka 36 (2-6 september) är expeditionen stängd pga personalfortbildning.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå
Kyrkvägen 18