Sollefteå församling

Sollefteå församling täcker till ytan det som är Sollefteå tätort. Kyrka, kyrkogård och församlingsgård ligger på södra sidan Ångermanälven på gångavstånd från centrum.

Verksamhet i Sollefteå församling

En mamma håller ett barn, på cirka ett år, i händerna. Barnet provar att gå. På golvet runt om dem ligger delar av en tågbana i trä.

Öppet kyrkis i Sollefteå

Måndag och fredag förmiddag, klockan 9.00-12.00, i Sollefteå församlingsgård. Öppet för dig som är hemma med barn på dagarna. Ingen anmälan. Kom när ni kan och vill men ring gärna innan för att försäkra er om att det finns plats nu i pandemitider.

Sollefteå kyrkokör

Sollefteå kyrkokör är en kör för vuxna. Vi övar onsdagar kl. 19-21 under höst- och vårterminerna och sjunger på högmässor och konserter i Sollefteå kyrka.