Other languages with Google Translate

Nu kör vi!

Barn- och familjeverksamheten i våra församlingar kör igång på allvar vecka 37. Känner ni till allt vi erbjuder? Tack vare alla er medlemmar kan vi dessutom erbjuda den mesta av verksamheten helt kostnadsfritt. Välkommen!

Barn- och föräldrar, öppna förskolan, öppet kyrkis, kärt barn har många namn. Måndag, onsdag och fredag förmiddag i Sollefteå församlingsgård.

Öppet kyrkis

Gruppen för dig i årskurs 1-3. Pyssel, lek och bus i Sollefteå församlingsgård.

Miniorer

Gruppen för dig i årskurs 1-3. Pyssel, lek och bus i Sollefteå församlingsgård.

Verksamhet för barn i årskurs 4-5. En plats att hänga på efter skolan. Här finns plats för lek, samtal och skapande verksamhet i en trygg miljö med närvaro av vuxna från olika yrkeskategorier inom Svenska kyrkan.

Hemma här

Fredagkvällar mellan 19.00–22.00 är källaren i Sollefteå församlingsgård öppen för dig som går i årskurs 6-9. Vi kallar det för G.U.D. och det blir vad vi alla tillsammans gör det till.

G.U.D.

Ni slipper middagsstöket. Någon annan har fixat maten och tar hand om disken. Barnen och ni hinner umgås och tillsammans hjälps vi åt att lösa det uppdrag som kommer till oss under kvällen.

Kvällskyrkis med käk

Livet är fullt av frågor. Vad är egentligen lycka? Vilket ansvar har jag för någon annan? Varför är det så orättvist? Finns Gud? Räcker det inte med att vara vacker på insidan? Vad är en bra människa? Är jag en bra människa? Välkommen att fundera tillsammans med andra.

Konfirmation

Middagen är klar! "Någon annan" tar disken så ni får tid att umgås. Platsen är Multrå och klockslaget är 17.00

Familjemys

Fly vardagen en stund. Var med på några av våra familjeaktiviteter. Ibland alldeles i närheten och ibland en bit bort. Ju fler vi blir desto roligare har vi.

Familjedagar och utflykter

En barnkör för dig som går i årskurs 1-6. Vi har vår bas i Boteå sockenstuga och övar onsdagar 17.30-18.30. Vi kör igång den 18 september.

Tutti-Fruttikören

Under namnet Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå finner ni fyra församlingar i samverkan: Sollefteå, Multrå-Sånga, Överlännäs och Boteå församlingar.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå