Nu kör vi!

Barn- och familjeverksamheten i våra församlingar kör igång på allvar vecka 37. Känner ni till allt vi erbjuder? Tack vare alla er medlemmar kan vi dessutom erbjuda den mesta av verksamheten helt kostnadsfritt. Välkommen!

Några barn jagar såpbubblor.

Öppet kyrkis

Barn- och föräldrar, öppna förskolan, öppet kyrkis, kärt barn har många namn. Måndag, onsdag och fredag förmiddag i Sollefteå församlingsgård.

Ett gäng barn leker med en "fallskärm" i regnbågens färger. Platsen är baksidan vid Sollefteå församlingsgård

Miniorer

Gruppen för dig i årskurs 1-3. Pyssel, lek och bus i Sollefteå församlingsgård.

Tre tjejer spelar sällskapsspelet "Galenpanna"

Hemma här

Verksamhet för barn i årskurs 4-5. En plats att hänga på efter skolan. Här finns plats för lek, samtal och skapande verksamhet i en trygg miljö med närvaro av vuxna från olika yrkeskategorier inom Svenska kyrkan.

En konfirmand i vit kåpa.

Konfirmation

Livet är fullt av frågor. Vad är egentligen lycka? Vilket ansvar har jag för någon annan? Varför är det så orättvist? Finns Gud? Räcker det inte med att vara vacker på insidan? Vad är en bra människa? Är jag en bra människa? Välkommen att fundera tillsammans med andra.

En blå tallrik med tre tacoskal fyllda med sallad och köttfärs

Kvällskyrkis med käk

Ni slipper middagsstöket. Någon annan har fixat maten och tar hand om disken. Barnen och ni hinner umgås och tillsammans hjälps vi åt att lösa det uppdrag som kommer till oss under kvällen.

Några flickor övar sång

Tutti Frutti-kören

En barnkör för dig som går i årskurs 1-6. Vi har vår bas i Boteå sockenstuga och övar onsdagar 17.30-18.30.

En pappa begrundar sin dotters teckning

Familjemys

Middagen är klar! "Någon annan" tar disken så ni får tid att umgås. Platsen är Multrå och klockslaget är 17.00

Ett gäng glada barn på vulkanen på Leos lekland

Familjedagar och utflykter

Fly vardagen en stund. Var med på några av våra familjeaktiviteter. Ibland alldeles i närheten och ibland en bit bort. Ju fler vi blir desto roligare har vi.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Under namnet Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå finner ni fyra församlingar i samverkan: Sollefteå, Multrå-Sånga, Överlännäs och Boteå församlingar. Tillsammans ansvarar vi för fem kyrkobyggnader med tillhörande kyrkogårdar och församlingshem. Vi ansvarar även för den verksamhet som bedrivs i och kring dessa. Din kyrka finns här i glädje, sorg, vardag och fest. Du är en viktig del av den.