En krossad spargris i keramik ligger på sidan. Några slantar ligger utspridda  kring den.
Foto: Linda Mickelsson /Ikon

Orolig för hur du ska få ihop det?

Nyhet Publicerad Ändrad

Barnfamiljer i behov av extra stöd inför julhelgen har möjlighet att ansöka om fondmedel. Boka tid för samtal med någon av våra diakoner, senast den 8 december, via vår expedition i Sollefteå församlingsgård. Telefontid mellan klockan 10-12 på vardagar. Kontaktuppgifter hittar du här.

Pastorsexpeditionen

- när du vill boka dop, vigsel, hyra lokal, fråga något om din församlings verksamhet 0620-835 00, solleftea.pastorat@svenskakyrkan.se

Post- och besöksadress: Kyrkvägen 18, 881 34 Sollefteå

Öppet: klockan 10-12, måndag till fredag
Reservation för helgdagar, aftnar och klämdagar.
STÄNGT ONSDAG 1 JUNI PÅ GRUND AV PERSONALUTBILDNING

Samtal och stöd

När något inte blev som man hoppades eller livet har kört ihop sig kan det vara skönt att ha någon att vända sig till. Din kyrka finns här för dig genom hela livet, i med- och motgång.

En mamma och några barn i olika åldrar sitter på golvet.

En bild av ett uppslag av Månadsbladet.

Verksamhet i våra församlingar

Ett brudpar fotograferat från knäna och nedåt. Vi ser klänning och kostymbyxor. På fötterna har de sneakers.

Drop-in-vigsel

Störst av allt är kärleken. Låt inte arrangemanget kring ert bröllop hindra er. Det stora är att två människor väljer att dela livet tillsammans. Vi vill göra det enklare för er. I år ordnar vi drop-in den 14 maj!

En mamma och några barn i olika åldrar sitter på golvet.

Resa till Junsele och Öfra

Följ med på en trevlig busstur och lär känna grannförsamlingen. Bussen startar i Långsele och går via Ramsele innan vi når målet för dagen: Junsele kyrka och senare Öfra kapell.

Familjeutflykt till Hågestaön

Kom med den 18 maj mellan klockan 10.00-12.00. Aktiviteter och matsäck fixar vi. Ni tar med er varandra och ett glatt humör. Skulle humöret inte vara på topp är du välkommen ändå, kanske blir det bättre under tiden. Kom ihåg att anmäla er!

Kom upp, och ut, i ottan!

Kristi himmelsfärds dag är av tradition en dag för friluftsgudstjänst. Tidig sådan. Gökotta, som gudstjänsten kallas, firas i flera av Sollefteås tolv församlingar. Några även även lite senare på dagen. Även om du är morgontrött finns det möjlighet till gudstjänstfirande denna helgdag.

Strejken avblåst!

På kvällen den 3 maj kom parterna överens. Därmed avslutas pågående stridsåtgärder med omedelbar verkan och alla varsel dras tillbaka. Verksamheten återgår till det normala.

Följ med ut till kusten

Kom med på en resa till Rotsidan, Barsta och Mannaminne den 6 juni.