Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Besöks- och postadress: Kyrkvägen 18, 88134 SOLLEFTEÅ Telefon: +46(620)83500 E-post till Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkomusiker, vik. 100%

Vår organist prövar sina vingar i en ny församling. Därför söker vi nu en vikarierande musiker som vill fortsätta den fina verksamhet som Mika byggt upp.

Kyrkomusiker 100 % vikariat

Möjlig tillsvidareanställning
Vikariatet sträcker sig till den 31 augusti med start så snart som möjligt. Det finns möjlighet till fortsatt tillsvidareanställning, under förutsättning att du har organistexamen och om vår tjänstledige organist väljer att stanna i den nya församlingen. För vikariatet krävs dock inte organistexamen.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Du kommer att ha ansvaret för kyrkomusiken i Sollefteå församling men spelar även vid gudstjänster och förrättningar i övriga tre församlingar.

I Sollefteå församling finns en kyrkokör (30 korister) samt en vokalensemble (kammarkör med 15 korister). Att leda dessa blir en av dina huvuduppgifter.

Om det blir tal om en tillsvidareanställning så tillkommer instrumentvård och ansvaret för våra totalt sex orglar, den äldsta från 1898 och den yngsta som invigdes i april 2018.

Du är en samarbetsvillig musiker som är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt i gudstjänst, körverksamhet och konserter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I vårt kreativa och glada arbetslag finns två kantorer som blir dina närmaste kollegor. I Sollefteå finns även ett aktivt Musiksällskap samt ett flertal körer att samverka med.

Du har körkort och tillgång till egen bil. Du är självklart medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro och värderingar.

Sista ansökningsdatum 10 februari

Välkommen med din ansökan samt referenser, meritförteckning och löneanspråk
senast 10 februari till
Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå