Internationella gruppen

Nyfiken på internationella frågor? Lust att samverka med andra? Då kanske "Internationella gruppen" är något för dig. Våra insatser stärker både oss själva och Act Svenska kyrkans arbete. Att vara kyrka i en liten inlandskommun innebär inte att vi inte ser världen utanför. Välkommen du också!

Kom med!

Våra träffar är öppna för alla. Man kan komma en gång, bidra med något till ett lotteri, hjälpa till med servering, göra allt eller bara vara med på studieträffarna. Ibland bjuder vi in någon som kan hjälpa oss att fördjupa oss i ett ämne.

Vi jobbar som intensivast i samband med våra insamlingar kring jul- och fastetid

Om du vill veta mer, bli SKUT-ombud, Internationellt ombud eller helt enkelt är intresserad av dessa frågor, är du välkommen att höra av dig till Ulla Thorsell Östlund, 070-609 42 04 eller Chatrin Ylvewåg 0620-835 27.