Other languages with Google Translate

G.U.D.

Fredagkvällar mellan 19.00–22.00 är källaren i Sollefteå församlingsgård öppen för dig som går i årskurs 6-9. Vi kallar det för G.U.D. och det blir vad vi alla tillsammans gör det till.

G.U.D.

Fredagkvällar mellan 19:00–22:00 är källaren i Sollefteå församlingsgård öppen för dig som går i årskurs 6-9. Vi kallar det för G.U.D. och det blir vad vi alla gör det till. Här kan du sjunka ned i någon soffa, spela pingis, prata med kompisarna, spela spel med mera. Det är även helt okej att göra ingenting. Ibland bjuder vi in någon gäst eller hittar på någon aktivitet. Varje fredagkväll avslutas med en kort andakt innan vi säger godnatt.
G.U.D.-kvällarna är en öppen verksamhet och kan närmast liknas vid en fritidsgård. Personalen på plats ansvarar för ungdomarna så länge de finns i våra lokaler.

Fråga oss om G.U.D.

Eva  Berglund