Familjedagar och utflykter

Fly vardagen en stund. Var med på några av våra familjeaktiviteter. Ibland alldeles i närheten och ibland en bit bort. Ju fler vi blir desto roligare har vi.

Familjeresan juni 2020 är inställd

På grund av pandemin är vår årliga resa till Junsele djurpark inställd i år. Vi tipsar om att Sollefteå kommun ändå ger er en möjlighet att besöka djurparken till en billigare peng. Läs mer via den här länken till kommunens hemsida.

Hur det blir med familjeresa till hösten får vi återkomma till. Blir det resa så sker den troligen lördagen den 3 oktober.

Tipspromenad och upplevelseslinga

Vi vill passa på att tipsa om två lokala utflykter ni kan göra. Gå en upplevelseslinga runt Sollefteå kyrkogård och en tipspromenad runt Multrå kyrka. Fritidsledarna Annika och Lisa har tillsammans med prästen Elisabet och diakonen Annika fixat med dessa under våren och vi hoppas att de får vara kvar under sommaren. Ta med matsäck och gör en utflykt. Håll ut! Håll avstånd! Håll er i rörelse! Håll till utomhus!