Två kaffekoppar på ett bord. Vi ser också någon som lägger en tröstande hand ovanpå en annan medmänniskas.a
Foto: Ulrika Södrén/IKON

Besöksgruppen

Många äldre kan inte ta sig ut i sociala sammanhang längre. Att sitta ensam kan vara en plåga. Den ensamheten vill vi råda bot på. Att få besök av någon, över en kopp kaffe, kan vara oerhört värdefullt. De flesta mår även gott av att vara den som besöker. Bli en av oss du med!

Besöksgruppen består just nu av tolv personer. Vi träffas cirka fem gånger per termin och får våra besöksuppdrag via diakon Annika Lama Sherpa. Det handlar bland annat om att uppvakta äldre församlingsmedlemmar som fyller år. Vi hjälper även till vid cafétillfällen på Skärvstagården.  Vi har fantastiskt trevligt både vid besökstillfällen och vid våra träffar. Vill du veta mer om vår grupp? Kontakta Annika Lama Sherpa. Kontaktuppgifter hittar du här nedan.

Fråga mig om besöksgruppen

Annika Lama-Sherpa