Other languages with Google Translate

Kontakt

Solberga pastorat Besöks- och postadress: Bagarevägen 9, 44465 JÖRLANDA Telefon: +46(303)66960 E-post till Solberga pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vik. kantor 90 %

Välkommen att söka tjänsten som vikarierande kantor i Solberga pastorat.

Välkommen till Solberga pastorat och våra tre församlingar Solberga, Jörlanda och Hålta. Vi finns på kuststräckan mellan Kungälv och Stenungssund invid Hakefjorden och i Svartedalens Natura2000-område. Pastoratet har drygt 25 anställda.

Vi arbetar för levande församlingar med plats för olika människor. Vi vill att musiken ska ha en bärande plats i gudstjänsten såväl som i det mer utåtriktade vardagsarbetet. Vi tror att musiken är en viktig väg till engagemang i församling och gudstjänst. Vi önskar även möta de olika musikaliska språk som finns hos olika åldrar och individer.

Din tjänst kommer att innebära arbete framför allt i pastoratets södra arbetslag, Hålta församling. Tjänsten är ett föräldravikariat på drygt ett år, tillträde i mars. I tjänsten ingår musicerande vid gudstjänster och förrättningar, barnkör och vuxenkör mm. Vi kan även tänka oss att du tar delar av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

VI SÖKER DIG SOM
• Har kantorsutbildning eller motsvarande erfarenheter
• Kan arbeta självständigt men även ge vidare ansvar till frivilliga medarbetare
• Delar kyrkans tro med Jesus i centrum
• Vill medverka i kyrkans arbete att finna nya vägar att nå människor

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ytterliga upplysningar – välkommen att kontakta:
Kantor: Maria Svahn-Larsén: maria.a.svahn@svenskakyrkan.se 0303-22 73 06
Arbetsledande komminister: johan.harald@svenskakyrkan.se 0303-500 03
Kyrkoherde: bjorn.gusmark@svenskakyrkan.se 0303-669 61

Fackliga företrädare:
Ingela Sjögren, KMR: ingela.sjogren@kmr.se 0707-80 77 95

Välkommen med din ansökan senast den 25 januari 2019

Vi tar gärna emot din ansökan via e-post: solberga.pastorat@svenskakyrkan.se
Adress: Solberga pastorat, Bagarevägen 9, 444 65 Jörlanda